Maarten Nijland
Project manager
Iemand die in staat is effectief werkzaamheden te organiseren door het formuleren van heldere doelstellingen op basis van kwaliteit, geld en tijd. Voortgangsbewaking, prioriteiten stellen, communicatie en samenwerken zijn hierin de sleutelwoorden voor succes.
Manon Boersma
Jr. Accountmanager stagiaire
Een jonge enthousiaste meid. Ik ben sportief, creatief en spontaan. Ik zit op het Alfa College in Groningen en volg de opleiding Marketing en Communicatie. Met mijn stage bij TrainingU hoop ik een steentje bij te dragen op het gebied van SocialMedia.
Saly Marone
Senior Trainer service en retentie
Met al 10 jaar ervaring voor Retentie en Service binnen het bedrijfsleven kan Saly ervoor zorgen dat goede service de dagelijkse focus van de medewerkers wordt. Middels groepsworkshops en 1 op 1 trainingen, zullen zij niet meer “over” de klanten spreken maar als “klanten” gaan denken.
"Service is gratis. Maak van uw klanten uw wandelende reclame! "
Roy Liezen
Trainer/Presentator
Is een bevlogen spreker en heeft veel inlevingsvermogen op het gebied van people-management. Zijn vakgebied is presenteren en hij weet dan ook als geen ander hoe men zich professioneel, zelfverzekerd en vakkundig profileert voor een groep mensen. Hiernaast heeft Roy een eigen onderneming die zich specialiseert in presenteren en tekstschrijven
“Wees altijd jezelf en je zult verstelt staan van jouw mogelijkheden”.
Fredric Teerling
Eigenaar en Senior Trainer/coach
Seniortrainer, adviseur en coach op het gebied van salesstrategie, peoplemanagement en implementatiemanagement. Zijn aanpak onderscheidt zich door enthousiasme, creativiteit en een pragmatische focus op mens en resultaat, tevens kan Fredric putten uit een schat aan kennis door jarenlange ervaring.
“Focus je op het succesvol maken van anderen, dan zullen deuren automatisch voor je opengaan”.
Teun De Ruiter
Commercieel Analist
Jong, ambitieus en altijd bezig dat is wat mij typeert. Bij TrainingU ben ik de schakel tussen vraag en aanbod met betrekking tot technische vraagstukken. Mijn uitdagingen in het leven vind ik in het opzoek gaan naar efficiënte, vernieuwende manieren om processen te verbeteren middels informatica.
Patrick Huiting
Communicatie en PR medewerker
Een ambitieuze enthousiasteling die door zijn leergierigheid en werklust het beste uit de dag haalt. Bij TrainingU krijgt deze goedlachse afstudeerder de kans om zich verder door te ontwikkelen. Hij gelooft dat als je doet wat je leuk vindt en een verhaal vertelt waar je zelf voor de volle 100% achter staat er meer deuren voor je opengaan dan je van te voren had durven dromen. Dit ervaart hij momenteel dagelijks bij de werkzaamheden die hij verricht voor Active Expert.
Olivier de Greef
Coach / Begeleider
Sterke focus op resultaat. Met drive en passie van project doelstelling naar oplevering en borging van resultaat.
Armin Hietbrink
Senior Trainer
Armin is al enkele jaren trainer en coach op het gebied van adviseren, motiveren en stimuleren. Hij is oneindig geïnteresseerd in de menselijke psyche en wat daar allemaal achter schuilgaat. Hij heeft een rotsvast vertrouwen in soms ogenschijnlijk verborgen talenten in ieder individu en is er een meester in om deze aan de oppervlakte te krijgen. In de woorden van Confucius:
"Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken."
ONS TEAM
MOTIVATOR

Planner

Analist

DRIJFVEER
UITVOERDER
VERZORGER
Inspirator
PHILOSOOF
ERVAREN