"WEER SALES EN MANAGEMENT TRAINING?

WAT HEB JE NOG MEER IN DE AANBIEDING?"

Naast de reguliere trainingen volgens de visie van TrainingU, bieden wij tevens ondersteunende of aanvullende Sales Trainingen aan binnen ons traject.

Onze trainers zijn zeer ervaren en bekwaam in salesvaardigheden zoals communicatie, presenteren, persoonlijke ontwikkeling of stressmanagement. Iedere salesmanager of accountmanager heeft verschillende persoonlijke vaardigheden en verschilt van karakter en daarom is het van belang om deze te identificeren en te verbeteren.

Sommigen hebben moeite met presentatieskills, andere mensen zijn misschien niet erg stressbestendig. Door middel van de juiste professionele benadering kunnen onze vaklieden van TrainingU deze problematiek identificeren en oplossen.

U zult zien dat praktijkgerichte ondersteunende Sales Training uw mensen in een relatief kort tijdsbestek transformeert tot een zelfverzekerde, communicatief vaardige professional.
KLANT ERVARINGEN
Henk Kroezen
Mede eigenaar en Directeur WUA
Boukje van der Veen
Eigenaar en Directeur SLIM Personeelsbemiddeling
"De verzorgde training bood absoluut de vereiste handvatten om de sales binnen onze organisatie verder te professionaliseren. "
"Er is erg ingeleefd met mijn probleem en vooral ook de oplossing daarvoor. Dit gaf mij steun bij mijn beslissingen. "