"Wie zijn wij?
en wat doen wij?"

Wie zijn we?


TrainingU is een initiatief van Fredric Teerling en is gevestigd aan de Moermanskweg 2 te Groningen. Wij bieden verschillende disciplines aan op het gebied van trainingen en coaching met als doel het individu maar ook organisaties te helpen om gewenste resultaten te boeken.

De volgende diensten worden aangeboden door TrainingU:
• Sales strategieën
• Trainingen
• Coaching
• Management
• Assessment

Missie en visie


TrainingU heeft als missie om een grote rol te spelen op het gebied van coaching en trainingen, die haar klanten stimuleert en inspireert om te groeien. Wij willen de organisatie zijn waar mensen en bedrijven terecht kunnen als het gaat om commerciële bewustwording.
Bij TrainingU geloven we in de mens en zijn eigen krachten. TrainingU houdt ervan om uitdagingen aan te gaan door samen te kijken naar een gerichte oplossing. Zelfstandigen, maar ook organisaties succesvol te maken is een van de kernwaarden van TrainingU. Hierdoor zullen uiteindelijk betere resultaten worden geboekt en hebben mensen meer plezier in hun werk. Bij TrainingU halen wij energie uit het feit dat wij wat voor u hebben kunnen betekenen.

Wat doen we?


Bij TrainingU geloven we in het ontwikkelen, motiveren en verbeteren van de mens zodat er een optimaal resultaat kan worden behaald. Wanneer het werkplezier wordt verhoogd en mensen de ruimte krijgen om zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen zal het gewenste rendement snel volgen.

Wij leggen de focus op het ontwikkelen van de commerciële bewustwording en vaardigheden van alle betrokkenen binnen een organisatie. Daarom gaan wij elke dag de uitdaging aan om iedereen de mogelijkheid en ruimte te bieden om zich te ontplooien.

Hoe wij dat doen? Door het faciliteren van het commerciële proces, het maken van persoonlijke analyses en het geven van specifieke trainingen en/of workshops op ieders wensen en capaciteiten afgestemd. Door individuele coaching en support waarborgen wij de continuïteit van de resultaten.

Samenwerken met TrainingU


Heeft u interesse in een samenwerking met TrainingU? Neem dan contact met ons op. We leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

KLANT ERVARINGEN
Henk Kroezen
Mede eigenaar en Directeur WUA
Boukje van der Veen
Eigenaar en Directeur SLIM Personeelsbemiddeling
"De verzorgde training bood absoluut de vereiste handvatten om de sales binnen onze organisatie verder te professionaliseren. "
"Er is erg ingeleefd met mijn probleem en vooral ook de oplossing daarvoor. Dit gaf mij steun bij mijn beslissingen. "