On the job Coaching / BegeleidingCoaching is een individueel traject en is bedoeld om je (zakelijke) vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en tevens bij te sturen. Deze coaching gaat gepaard met persoonsgerichte feedback, zodat er een confronterende maar positieve zelfreflectie ontstaat. Op deze manier krijgt je meer controle over je eigen leven en bent je beter in staat om de regie in handen te houden, in plaats van lijdzaam toezien hoe alles zich voor je ogen afspeelt en er geen mogelijkheid tot ingrijpen meer is.
Stacks Image 918

Coaching en begeleiding kunnen het volgende inhouden:Werving en Selectie

Persoonlijke ontwikkeling

Commercieel coaching

Teamwork verbetering

Management coaching

Sparringpartners

Ondersteuning bij functioneringsgesprekken

Ondersteuning bij beoordelingsgesprekken

Training of Workshop

Stacks Image 3618

TRAININGEN

Onze aangeboden trainingen zijn altijd interactief, zeer leerzaam en vernieuwend. Ontwikkel je mensen en het resultaat zal volgen.

Stacks Image 3629

ASSESSMENTS

Beter inzicht krijgen in de competenties en persoonlijkheid van jezelf of jouw werknemers. Analyseer je team op samenwerking en potentie.

Stacks Image 3640

COACHING

Individueel of als team gecoacht worden. Het helpt je je vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen of bij te sturen.

Stacks Image 3651

TREND COLLEGES

Zes specialisten laten je zien wat je kunt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Ziekteverzuim, Social media, Marketing en meer.

KLANT ERVARINGEN
Henk Kroezen
Mede eigenaar en Directeur WUA
Boukje van der Veen
Eigenaar en Directeur SLIM Personeelsbemiddeling
"De verzorgde training bood absoluut de vereiste handvatten om de sales binnen onze organisatie verder te professionaliseren. "
"Er is erg ingeleefd met mijn probleem en vooral ook de oplossing daarvoor. Dit gaf mij steun bij mijn beslissingen. "